Ένα πλήρες και ισορροπημένο γεύμα με 420 Kcal/μερίδα. Οι υδατάνθρακες των ζυμαρικών παντρεύονται με δύο καλές πηγές πρωτεϊνών, μία ζωική από το γιαούρτι και μία φυτική από το ταχίνι και το κουκουνάρι, με την παρουσία του κόλιανδρου να φρεσκάρει το όλον παρέχοντας σημαντικά ποσά πολυφαινολών και βιταμινών Α, C και Κ, που προλαμβάνουν τις κυτταρικές βλάβες και το οξειδωτικό στρες. H χρήση ζυμαρικών ολικής άλεσης θα αυξήσει την παρουσία φυτικών ινών, εξισορροπώντας ακόμα περισσότερο το γλυκαιμικό φορτίο του πιάτου! – Διατροφικά σχόλια: Μαρία Μπίζιου, MSc Κλινική Διατροφολόγος
![Καλαμάρι τηγανητό με γλυκόξινη σάλτσα γιαουρτιού](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/11/kalamari-tiganito-me-glykoxini-saltsa-apo-dyo-eidi-giaoyrtioy-gastronomos-420x560.jpg?v=1707513998)