ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣScrewdriverScrewdriver
10' παρασκευή
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: 10 άτομα

Διαδικασία

  1. Για το Μαρτινίκα punch, ανακατεύουμε το χυμό ανανά, το ρούμι και τη ζάχαρη άχνη σε μια κανάτα και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο, για να παγώσει καλά.
  2. Σερβίρουμε σε ποτήρια του λευκού κρασιού ή σε χαμηλά ποτήρια (με πόδι ή χωρίς), υπολογίζοντας 100 ml ανά ποτήρι. Απογεμίζουμε κάθε ποτήρι με παγωμένο ανθρακούχο νερό.
  3. Γαρνίρουμε με μία φέτα πορτοκάλι, που έχουμε τρυπήσει με ένα καρφάκι γαρίφαλο, ή με μία φετούλα ανανά.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 23.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών