
10' παρασκευή
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: 10 άτομαΔιαδικασία
- Για το Μαρτινίκα punch, ανακατεύουμε το χυμό ανανά, το ρούμι και τη ζάχαρη άχνη σε μια κανάτα και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο, για να παγώσει καλά.
- Σερβίρουμε σε ποτήρια του λευκού κρασιού ή σε χαμηλά ποτήρια (με πόδι ή χωρίς), υπολογίζοντας 100 ml ανά ποτήρι. Απογεμίζουμε κάθε ποτήρι με παγωμένο ανθρακούχο νερό.
- Γαρνίρουμε με μία φέτα πορτοκάλι, που έχουμε τρυπήσει με ένα καρφάκι γαρίφαλο, ή με μία φετούλα ανανά.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 23.