ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜπιφτέκιαμε3 λογιών κιμά και μελωμένο κρεμμύδι, συνοδεία πουρέ από πατάτες φούρνουΜπιφτέκια με 3 λογιών κιμά και μελωμένο κρεμμύδι με πουρέ από πατάτες φούρνου
10' προετοιμασία
10' ψήσιμο
20' αναμονή
Σύνολο: 40'

Υλικά

Για τη μαρινάδα

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το μοσχαράκι σαν γύρος, ξεκινάμε ανακατεύουντας όλα τα υλικά για τη μαρινάδα μαζί με το κρέας σε ένα μεγάλο μπολ. Τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 15-20 λεπτά.
  2. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C και στρώνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα.
  3. Απλώνουμε το κρέας με τη μαρινάδα του σε μία στρώση στο ταψί και ψήνουμε για 6-10 λεπτά, ανάλογα με το πόσο καλά ψημένο μάς αρέσει.
  4. Ξεφουρνίζουμε, πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και ρίγανη, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές και ζεστές πίτες.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 153.

Άρθρα και Συνταγές με Γιαούρτι

Άρθρα και Συνταγές με Μέλι

Άρθρα και Συνταγές με Μοσχάρι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών