ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣάντουιτς με απάκι και ρόκαΣάντουιτς με απάκι και ρόκα
10' παρασκευή
Σύνολο: 10'

Υλικά

Τεμάχια: 1

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε την μπαγκέτα με μορταδέλα με φυστίκια Αιγίνης, φέτα και πρασινάδες: ανοίγουμε τη μισή από μια μεγάλη μπαγκέτα και αφαιρούμε λίγη ψίχα από το εσωτερικό της.
  2. Χτυπάμε στο μούλτι τη φέτα με το ελαιόλαδο και το γιαούρτι μέχρι να γίνει κρέμα και αλείφουμε το εσωτερικό της μπαγκέτας και από τις 2 μεριές με μια πλούσια στρώση.
  3. Απλώνουμε ομοιόμορφα τις φέτες μορταδέλας, βάζουμε χοντροκομμένες και ελαφρώς λαδωμένες και αλατοπιπερωμένες ανάμεικτες πρασινάδες και κλείνουμε το σάντουιτς.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 127.

Άρθρα και Συνταγές με Αλλαντικά

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Φέτα

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών