
10' παρασκευή
Σύνολο: 10'
Υλικά
Τεμάχια: 1Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε την μπαγκέτα με μορταδέλα με φυστίκια Αιγίνης, φέτα και πρασινάδες: ανοίγουμε τη μισή από μια μεγάλη μπαγκέτα και αφαιρούμε λίγη ψίχα από το εσωτερικό της.
- Χτυπάμε στο μούλτι τη φέτα με το ελαιόλαδο και το γιαούρτι μέχρι να γίνει κρέμα και αλείφουμε το εσωτερικό της μπαγκέτας και από τις 2 μεριές με μια πλούσια στρώση.
- Απλώνουμε ομοιόμορφα τις φέτες μορταδέλας, βάζουμε χοντροκομμένες και ελαφρώς λαδωμένες και αλατοπιπερωμένες ανάμεικτες πρασινάδες και κλείνουμε το σάντουιτς.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 127.