10'
προετοιμασία
25' μαγείρεμα
Σύνολο: 35'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για τον μπακαλιάρο με σπαράγγια, κρεμμυδάκι και μαϊντανό, αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C.
- Αλατοπιπερώνουμε τις πατάτες, τις βάζουμε σε ένα ταψί και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.
- Ψήνουμε για 15 λεπτά.
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε τις 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα σπαράγγια και το κρεμμυδάκι για 2-3 λεπτά.
- Τα προσθέτουμε στο ταψί, βάζουμε και το ψάρι και ψήνουμε για ακόμα 15 λεπτά ή μέχρι να γίνει το φαγητό.
- Ξεφουρνίζουμε, περιχύνουμε με το λεμόνι, πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε.
Δοκιμάστε ένα ξηρό Μοσχάτο.