ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣπαράγγια στραπατσάδαΣπαράγγια στραπατσάδα
10' προετοιμασία
25' μαγείρεμα
Σύνολο: 35'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C.
  2. Αλατοπιπερώνουμε τις πατάτες, τις βάζουμε σε ένα ταψί και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.
  3. Ψήνουμε για 15 λεπτά.
  4. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε τις 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα σπαράγγια και το κρεμμυδάκι για 2-3 λεπτά.
  5. Τα προσθέτουμε στο ταψί, βάζουμε και το ψάρι και ψήνουμε για ακόμα 15 λεπτά ή μέχρι να γίνει το φαγητό.
  6. Ξεφουρνίζουμε, περιχύνουμε με το λεμόνι, πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε.

Δοκιμάστε ένα ξηρό Μοσχάτο.

Άρθρα και Συνταγές με Μπακαλιάρος

Άρθρα και Συνταγές με Σπαράγγια

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών