ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣπανακόπιτα με κρεμμύδιαΣπανακόπιτα με κρεμμύδια
5' προετοιμασία
45' ψήσιμο
Σύνολο: 50'

Υλικά

Μερίδες: για 1 μεγάλο ταψί

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε μπατζίνα με καλαμποκάλευρο, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 200° C και έπειτα βουτυρώνουμε καλά και αλευρώνουμε ένα μεγάλο ταψί.
  2. Ρίχνουμε σε ένα μπολ το αλεύρι και το αλάτι.
  3. Προσθέτουμε σιγά-σιγά το ζεστό νερό, ανακατεύοντας μέχρι να έχουμε έναν χυλό.
  4. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα, τις 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και τα τυριά.
  5. Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και περιχύνουμε με το κρασοπότηρο ελαιολάδου.
  6. Ψήνουμε για 40-45 λεπτά.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 20.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές με Φέτα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών