15' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 35'

Υλικά

Διαδικασία

  1. Για τα μπισκότα βρώμης πορτοκαλιού, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C αέρα.
  2. Προσθέτουμε στο μίξερ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε με το φτερό, μέχρι να δημιουργηθεί μία ομοιόμορφη ζύμη.
  3. Πλάθουμε τη ζύμη σε μικρές μπαλίτσες και τις πατάμε με ένα βρεγμένο πιρούνι για να πάρουν ένα στρογγυλό σχήμα.
  4. Τοποθετούμε τα μπισκότα σε ένα ταψί, επάνω σε αντικολλητικό χαρτί.
  5. Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180°C αέρα, μέχρι να ροδίσουν.

Μυστικά

Πηγή: www.sweetandbalance.gr

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Βρώμη

Άρθρα και Συνταγές με Πορτοκάλι

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών