15' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 35 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C αέρα. Προσθέτετε στο μίξερ όλα τα υλικά και ανακατεύετε με το φτερό, μέχρι να δημιουργηθεί μία ομοιόμορφη ζύμη. Πλάθετε τη ζύμη σε μικρές μπαλίτσες και τις πατάτε με ένα βρεγμένο πιρούνι για να πάρουν ένα στρογγυλό σχήμα. Τοποθετείτε τα μπισκότα σε ένα ταψί, επάνω σε αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε για 20 λεπτά στους 180°C αέρα, μέχρι να ροδίσουν.
  2. ΠΗΓΗ: www.sweetandbalance.gr

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών