15'
προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 35'
Υλικά
Διαδικασία
- Για τα μπισκότα βρώμης πορτοκαλιού, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C αέρα.
- Προσθέτουμε στο μίξερ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε με το φτερό, μέχρι να δημιουργηθεί μία ομοιόμορφη ζύμη.
- Πλάθουμε τη ζύμη σε μικρές μπαλίτσες και τις πατάμε με ένα βρεγμένο πιρούνι για να πάρουν ένα στρογγυλό σχήμα.
- Τοποθετούμε τα μπισκότα σε ένα ταψί, επάνω σε αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180°C αέρα, μέχρι να ροδίσουν.
Μυστικά
Πηγή: www.sweetandbalance.gr