ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜπρουσκέτες με τσαλαφούτι και πιπεροσαλάταΜπρουσκέτες με τσαλαφούτι και πιπεροσαλάτα
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί, ροζ πιπέρι και αυγά μάτια, ξεκινάμε προθερμαίνοντας το γκριλ του φούρνου.
  2. Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά.
  3. Τηγανίζουμε τα αυγά, σκεπασμένα, για 2 λεπτά ή μέχρι να γίνουν όπως μας αρέσουν.
  4. Κόβουμε το ψωμί και από πάνω μοιράζουμε το κατσικίσιο τυρί της αρεσκείας μας σε ροδέλες.
  5. Πασπαλίζουμε με ροζ πιπέρι και ψήνουμε στο γκριλ για 2 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να λιώνει το τυρί.
  6. Βγάζουμε τις μπρουσκέτες από το φούρνο και με μια σπάτουλα βάζουμε σε καθεμιά ένα αυγό.
  7. Πασπαλίζουμε με αλάτι και ξερό ή φρέσκο θυμάρι και σερβίρουμε.

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών