10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Τεμάχια: 2Για την πιπεροσαλάτα
Διαδικασία
Πιπεροσαλάτα
- Για την πιπεροσαλάτα, ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα αφήνουμε για 10 λεπτά.
Μπρουσκέτες
- Φρυγανίζουμε τις φέτες ψωμιού στη φρυγανιέρα, στην τοστιέρα ή στο γκριλ, μέχρι να ροδίσουν απαλά και από τις δύο πλευρές, αλλά να μην ξεραθούν.
- Μόλις κρυώσουν λιγάκι, τις αλείφουμε με το τσαλαφούτι (από 100 γρ. στην καθεμία) και τις βάζουμε σε πιάτο.
- Από πάνω βάζουμε κουταλιές από την πιπεροσαλάτα, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και, αν θέλουμε, σκορπίζουμε μερικά φυλλαράκια φρέσκο θυμάρι.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 166.