Υλικά
Τεμάχια: 8
Για το σερβίρισμα
Διαδικασία
- Ψήνουμε τις φέτες ψωμιού στην τοστιέρα ή στο γκριλ.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την μαρμελάδα πορτοκάλι με το μπούκοβο, το τζίντζερ, τις σταφίδες και το μπαλσάμικο.
- Αλείφουμε με το αυτοσχέδιο τσάτνεϊ τις φέτες ψωμιού.
- Βάζουμε από 2 φέτες σαλάμι Λευκάδος σε κάθε μπρουσκέτα.
- Πασπαλίζουμε με θυμάρι και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 116.