ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜπρουσκέτα με σύκα, προσούτο και ανθότυροΜπρουσκέτα με σύκα, προσούτο και ανθότυρο
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 5'

Υλικά

Τεμάχια: 8

Για το σερβίρισμα 

Διαδικασία

  1. Για τις μπρουσκέτες με μαρμελάδα πορτοκάλι και σαλάμι Λευκάδος ξεκινάμε και ψήνουμε τις φέτες ψωμιού στην τοστιέρα ή στο γκριλ.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την μαρμελάδα πορτοκάλι με το μπούκοβο, το τζίντζερ, τις σταφίδες και το μπαλσάμικο.
  3. Αλείφουμε με το αυτοσχέδιο τσάτνεϊ τις φέτες ψωμιού.
  4. Βάζουμε από 2 φέτες σαλάμι Λευκάδος σε κάθε μπρουσκέτα.
  5. Πασπαλίζουμε με θυμάρι και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 116.

Άρθρα και Συνταγές με Πορτοκάλι

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών