5' προετοιμασία
Σύνολο: 5 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: για 8 μπρουσκέτες

Για το σερβίρισμα 

Διαδικασία

  1. Ψήνουμε τις φέτες ψωμιού στην τοστιέρα ή στο γκριλ.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την μαρμελάδα πορτοκάλι με το μπούκοβο, το τζίντζερ, τις σταφίδες και το μπαλσάμικο.
  3. Αλείφουμε με το αυτοσχέδιο τσάτνεϊ τις φέτες ψωμιού.
  4. Βάζουμε από 2 φέτες σαλάμι Λευκάδος σε κάθε μπρουσκέτα.
  5. Πασπαλίζουμε με θυμάρι και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών