Η Μάρω Πρεβελάκη, μια από τις Αθηναίες που μας υποδέχτηκαν στο σπίτι τους και μοιράστηκαν μαζί μας εμπειρίες φιλοξενίας και συνταγές στο αφιέρωμα του Γαστρονόμου «Οι οικοδέσποινες των Αθηνών» μας έφτιαξε αυτά τα κρασάτα μύδια. Συνηθίζεται ο ζωμός που μένει στο τέλος να σουρώνεται και να σερβίρεται ξεχωριστά σε μπολάκια, σαν κονσομέ. Προτιμήστε ωστόσο αυτό το σερβίρισμα σε ένα αμιγώς ψαροφαγικό γεύμα. Αλλιώς, αν το τραπέζι περιλαβάνει κρέας ή πουλερικά, συνοδέψτε τα μύδια με ένα ωραίο πιλάφι.
