«Τα καλοκαίρια στην Αντιγόνη μού θυμίζουν μύδια αχνιστά. Όλα μου τα παιδικά καλοκαίρια τα πέρασα στην Αντιγόνη, στα Πριγκιπόννησα. Δεν θέλουν πολύ κρασί για το σβήσιμο, αμά όσο βάζω, φροντίζω να είναι καλό κρασί. Σκόρδο δεν έβαλα, μη σας πέσει βαρύ», μας είπε η Ρέα Μπούρτζη, που μας τα έφτιαξε στο ταξίδι μας στην Κωνσταντινούπολη.
![Καλαμάρι τηγανητό με γλυκόξινη σάλτσα γιαουρτιού](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/11/kalamari-tiganito-me-glykoxini-saltsa-apo-dyo-eidi-giaoyrtioy-gastronomos-420x560.jpg?v=1707513998)