Ο δρόμος των μπαχαρικών, η Ευριπίδου, είναι εκεί δίπλα κι έτσι στο Της Θεάτρου το Στέκι έχουν άμεση πρόσβαση σε φρεσκοτριμμένο κουρκουμά. Για αυτό το πιάτο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φρέσκα μύδια ή ακόμα και καλής ποιότητας μυδόψιχα κατεψυγμένη.

Ο δρόμος των μπαχαρικών, η Ευριπίδου, είναι εκεί δίπλα κι έτσι στο Της Θεάτρου το Στέκι έχουν άμεση πρόσβαση σε φρεσκοτριμμένο κουρκουμά. Για αυτό το πιάτο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φρέσκα μύδια ή ακόμα και καλής ποιότητας μυδόψιχα κατεψυγμένη.
Στο ποτήρι μας : Ένα ασύρτικο ή Sauvignon blanc.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 167.