Η σεφ Νένα Ισμυρνόγλου μας δείχνει πόσο εύκολο είναι να κάνουμε το εθνικό μας τυρί… σάλτσα. Εντυπωσιάστε βάζοντάς την σε ντοματοσαλάτες, σε ζυμαρικά αλλά και σε λαδερά.

5' προετοιμασία
Σύνολο: 5'

Υλικά

Μερίδες: 1 δόση

Διαδικασία

  1. Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μούλτι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο λάδι επιπλέον.
  3. Θα έχουμε μια παχύρρευστη σάλτσα - που όμως, όταν ανακατευτεί με τη σαλάτα ή με ζυμαρικά, έχει τη σωστή σύσταση ώστε να μη γίνει ρευστή σαν νερό.
  4. Στη σαλάτα, στα ζυμαρικά ή σε όποιο φαγητό τη χρησιμοποιήσουμε προσθέτουμε το φρέσκο μυρωδικό της αρεσκείας μας.
  5. Είναι ιδανικό ντρέσινγκ για ντοματοσαλάτες, σκέτες, με παξιμάδι ή με τραγανές αραβικές πίτες, αλλά και για ζυμαρικά, για λαδερά φαγητά (τα οποία στην περίπτωση αυτή θα μαγειρέψουμε με λιγότερο λάδι) ή χορτοσαλάτες (π.
  6. χ.
  7. βλίτα βραστά).

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών