Σπάμε τις πατάτες με πέτρα ή με άλλο βαρύ αντικείμενο ώστε να μεγιστοποιήσουμε την τραγανιστή επιφάνεια. Δύο τηγανίσματα και, στο τέλος, ένα σβήσιμο με κρασί κάνει τις αντιναχτές πατάτες μία συνταγή-διαμάντι.

Σπάμε τις πατάτες με πέτρα ή με άλλο βαρύ αντικείμενο ώστε να μεγιστοποιήσουμε την τραγανιστή επιφάνεια. Δύο τηγανίσματα και, στο τέλος, ένα σβήσιμο με κρασί κάνει τις αντιναχτές πατάτες μία συνταγή-διαμάντι.
Στο ποτήρι μας, τι άλλο; Το κόκκινο κρασί που χρησιμοποιήσαμε στο μαγείρεμα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 34.