25' παρασκευή
Σύνολο: 25'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε την πατατοσαλάτα με πορτοκάλι, ελιές και ξερό κρεμμύδι, ξεκινάμε βράζοντας τις πατάτες σε αλατισμένο νερό που να τις σκεπάζει και, μόλις μαλακώσουν, τις σουρώνουμε.
- Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα φετάκια από τα πορτοκάλια, το κρεμμύδι, τις ελιές -μαύρες και πράσινες- και προσθέτουμε τις πατάτες.
- Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά, αλλά απαλά.
- Η πατατοσαλάτα με πορτοκάλι, ελιές και ξερό κρεμμύδι σερβίρεται χλιαρή ή κρύα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 94.