15'
προετοιμασία
25' μαγείρεμα
Σύνολο: 40'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
- Κόβουμε 4 μεγάλα κομμάτια λαδόκολλα και τα τοποθετούμε μέσα σε βαθιά πιάτα.
- Το πιάτο παίζει το ρόλο του καλουπιού για να μην φύγουν τα υγρά μέχρι να διπλώσουμε τη λαδόκολλα.
- Μοιράζουμε σε κάθε χαρτί τις πατάτες, τα κολοκύθια, τα καρότα, τις ντομάτες και το σέλινο και από πάνω βάζουμε τα φιλέτα του ψαριού που έχουμε αλατίσει ελαφρώς.
- Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το χυμό λεμονιού, το κρασί, το ελαιόλαδο, το θυμάρι, λίγο αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Με το μείγμα αυτό περιχύνουμε τα ψάρια και κλείνουμε τις λαδόκολλες σε φάκελους.
- Προσεκτικά ώστε να μην χυθούν τα υγρά, μεταφέρουμε τα πακέτα σε ταψάκι και μετά στο φούρνο.
- Ψήνουμε για 20-25 λεπτά ή μέχρι να γίνει το ψάρι χωρίς να στεγνώσει και τα λαχανικά να έχουν παραμείνει κάπως τραγανά.
- Σερβίρουμε είτε μέσα στο χαρτί είτε αφού μεταφέρουμε προσεχτικά το περιεχόμενο των πακέτων σε πιάτα.