
20'
προετοιμασία
17' μαγείρεμα
Σύνολο: 37'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε τις φέτες ψαριού με ελιές και κάππαρη στη λαδόκολλα, πρώτα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
- Σε μια λεία επιφάνεια απλώνουμε 4 φύλλα λαδόκολλας (διαστάσεων περίπου 50 x 50 εκ.) και βάζουμε στο καθένα από μία φέτα ψάρι.
- Σκορπίζουμε ομοιόμορφα, μοιράζοντάς τα ισόποσα, το ξύσμα λεμονιού, το χυμό, την κάππαρη, τις ελιές, το δυόσμο και τη ρίγανη.
- Καλύπτουμε κάθε φέτα με 2 - 3 φέτες ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και κλείνουμε τις λαδόκολλες σε πακέτο.
- Τις βάζουμε προσεκτικά σε ένα ρηχό ταψί και ψήνουμε για 15 - 17 λεπτά, μέχρι να γίνει το ψάρι.
Μια κεφαλονίτικη Ρομπόλα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 124.