Στο άψε σβήσε ετοιμάζουμε το ψαράκι και το στολίζουμε με το πιο καλοκαιρινό, δροσερό και αρωματικό λαχανικό… την κόκκινη ντομάτα.

20' προετοιμασία
17' μαγείρεμα
Σύνολο: 37 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. Σε μια λεία επιφάνεια απλώνουμε 4 φύλλα λαδόκολλας (διαστάσεων περίπου 50 x 50 εκ.) και βάζουμε στο καθένα από μία φέτα ψάρι. Σκορπίζουμε ομοιόμοφα, μοιράζοντάς τα ισόποσα, το ξύσμα λεμονιού, το χυμό, την κάππαρη, τις ελιές, το δυόσμο και τη ρίγανη. Καλύπτουμε κάθε φέτα με 2 - 3 φέτες ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και κλείνουμε τις λαδόκολλες σε πακέτο. Τις βάζουμε προσεκτικά σε ένα ρηχό ταψί και ψήνουμε για 15 - 17 λεπτά, μέχρι να γίνει το ψάρι.
  2. Στο ποτήρι μας: Μια κεφαλονίτικη Ρομπόλα.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών