ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜπέργκερ με ψάρι ψητό και «ρώσικη» με αβοκάντοΜπέργκερ με ψάρι ψητό και «ρώσικη» με αβοκάντο
20' προετοιμασία
17' μαγείρεμα
Σύνολο: 37'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τις φέτες ψαριού με ελιές και κάππαρη στη λαδόκολλα, πρώτα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
  2. Σε μια λεία επιφάνεια απλώνουμε 4 φύλλα λαδόκολλας (διαστάσεων περίπου 50 x 50 εκ.) και βάζουμε στο καθένα από μία φέτα ψάρι.
  3. Σκορπίζουμε ομοιόμορφα, μοιράζοντάς τα ισόποσα, το ξύσμα λεμονιού, το χυμό, την κάππαρη, τις ελιές, το δυόσμο και τη ρίγανη.
  4. Καλύπτουμε κάθε φέτα με 2 - 3 φέτες ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και κλείνουμε τις λαδόκολλες σε πακέτο.
  5. Τις βάζουμε προσεκτικά σε ένα ρηχό ταψί και ψήνουμε για 15 - 17 λεπτά, μέχρι να γίνει το ψάρι.

Μια κεφαλονίτικη Ρομπόλα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 124.

Άρθρα και Συνταγές με Ελιά

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές με Πέρκα

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών