20'
προετοιμασία
10' ψήσιμο
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 4Για την κρούστα
Για τη σάλτσα
Διαδικασία
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στη λειτουργία του αέρα στους 200° C και καλύπτουμε ένα μέτριο ταψί με λαδόκολλα.
- Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι και το απλώνουμε στο ταψί.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τα υλικά για την κρούστα και τα απλώνουμε πάνω στα κομμάτια της πέρκας.
- Ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά, ανάλογα με το πάχος της φέτας, μέχρι να ροδίσουν στην επιφάνεια.
- Παράλληλα ανακατεύουμε τα υλικά για τη σάλτσα και την αφήνουμε στην άκρη.
- Σερβίρουμε συνοδεία της σάλτσας και μιας πράσινης σαλάτας. Ιδανικά και με καλό προζυμένιο ψωμί και μια αφράτη ταραμοσαλάτα.
Στο ποτήρι μας Μοσχοφίλερο, Sauvignon blanc, μονοποικιλιακά ή σε χαρμάνια.