20' προετοιμασία
10' ψήσιμο
Σύνολο: 30 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Για την κρούστα

Για τη σάλτσα

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στη λειτουργία του αέρα στους 200° C και καλύπτουμε ένα μέτριο ταψί με λαδόκολλα.
  2. Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι και το απλώνουμε στο ταψί. 
  3. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τα υλικά για την κρούστα και τα απλώνουμε πάνω στα κομμάτια της πέρκας. 
  4. Ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά, ανάλογα με το πάχος της φέτας, μέχρι να ροδίσουν στην επιφάνεια.
  5. Παράλληλα ανακατεύουμε τα υλικά για τη σάλτσα και την αφήνουμε στην άκρη.
  6. Σερβίρουμε συνοδεία της σάλτσας και μιας πράσινης σαλάτας. Ιδανικά και με καλό προζυμένιο ψωμί και μια αφράτη ταραμοσαλάτα.

Στο ποτήρι μας Μοσχοφίλερο, Sauvignon blanc, μονοποικιλιακά ή σε χαρμάνια.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών