ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑυγά caprese με πέστο, μοτσαρέλα, ντοματίνιαΑυγά caprese με πέστο, μοτσαρέλα, ντοματίνια
20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Βάρος: για 1 βάζο 500 ml

Διαδικασία

  1. Για το πέστο πράσινης ελιάς και κόλιανδρου ξεκινάμε και πολτοποιούμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να προκύψει ένας ομοιογενής πολτός.
  2. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε επιπλέον λάδι. Προσέχουμε το αλάτι, διότι η ξερή μυζήθρα είναι αρκετά αλμυρή.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 124.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών