15' προετοιμασία
5' αναμονή
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε την πικάντικη ινδική σαλάτα, σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε τις ντομάτες και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
  2. Προσθέτουμε τη πιπεριά τσίλι, σε λεπτές ροδέλες, το χυμό από το λεμόνι, το κύμινο, το κόλιανδρο ή μαϊντανό, και τα φύλλα δυόσμου.
  3. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στην άκρη για 5 λεπτά να μαριναριστούν.
  4. Σερβίρουμε την πικάντικη ινδική σαλάτα με ζεστές αραβικές πίτες.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 125.

Άρθρα και Συνταγές με Κόλιανδρος

Άρθρα και Συνταγές με Μαϊντανός

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών