![Ρύζι με λαχανικά, γάλα καρύδας και πικάντικη σάλτσα φυστικιού](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/03/ryzi-me-lachanika-gala-karydas-kai-pikantiki-saltsa-fistikioy-gastronomos-420x560.jpg?v=1709668282)
45' μαγείρεμα
Σύνολο: 45'
Υλικά
Διαδικασία
- Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά το ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε τα κρεμμύδια με 2-3 κουτ. σούπας νερό για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα μήλα αλλά να μη λιώσουν.
- Το διατηρούμε σε καλά κλεισμένο βάζο στο ψυγείο.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 162.