
15'
προετοιμασία
35' μαγείρεμα
Σύνολο: 50'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220° C.
- Bάζουμε σε ένα ταψί τις πατάτες, τις αλατίζουμε, τις περιχύνουμε με τη μισή ποσότητα από το ελαιόλαδο και τις ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά, ή μέχρι να μαλακώσουν.
- Τις βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τις κόβουμε σε ροδέλες.
- Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το μπέικον , για περίπου 2 -3 λεπτά, μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό.
- Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε τις ζεστές πατάτες, το μπέικον, το σέλερι, το σχοινόπρασο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε να αναμειχθούν.
- Ανακατεύουμε σε μπολ το υπόλοιπο ελαιόλαδο με το ξίδι και τη μουστάρδα με μέλι Μaille au Miel, περιχύνουμε τη σαλάτα και σερβίρουμε.