Διαλέγουμε όποια μυρωδικά μaς αρέσουν για τη γέμιση και, αν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε λιαστές ντομάτες, τρίβουμε 1 φρέσκια, ώριμη. Σερβίρουμε τις πιπεριές και πάνω σε ψητές φέτες ντομάτας, ραντισμένες με βαλσαμικό ξίδι.
![Ρολά κανέλας από τορτίγιες](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/11/rola-kanelas-apo-tortigies-gastronomos-420x560.jpg?v=1699362581)
Διαλέγουμε όποια μυρωδικά μaς αρέσουν για τη γέμιση και, αν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε λιαστές ντομάτες, τρίβουμε 1 φρέσκια, ώριμη. Σερβίρουμε τις πιπεριές και πάνω σε ψητές φέτες ντομάτας, ραντισμένες με βαλσαμικό ξίδι.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 160.