Ο φτωχός πρίγκηψ του καλοκαιριού σε μια ολιγοθερμιδική σαλάτα, ιδανική για να συνοδεύσει ψητά κρεατικά ή κεφτέδες.

15' προετοιμασία
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε ένα βαθύ μπολ σερβιρίσματος ανακατεύουμε με ένα κουτάλι το γιαούρτι με το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, το τσίλι και τον άνηθο, μέχρι να προκύψει μια πηχτή ομοιογενής κρέμα.
  2. Προσθέτουμε και το αγγούρι, ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε συνοδεία ψημένης αραβικής πίτας ή σαν «άλειμμα» σε φρυγανισμένο ψωμί και ντάκους.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών