ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λαδολέμονο με αγγούρι
15' προετοιμασία
1' μαγείρεμα
Σύνολο: 16 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2-3

Διαδικασία

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ξίδι με τη ζάχαρη και ρίχνουμε μέσα το αγγούρι, τη γλυκιά τσίλι σος και τον κόλιανδρο (ή το μαϊντανό).
  2. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα φετάκια σκόρδου για 1/2 - 1 λεπτό, μέχρι να χρυσίσουν, αλλά να μην καούν και πικρίσουν.
  3. Αδειάζουμε στη σαλάτα, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα φιστίκια.
  4. Συνοδεύουμε με παξιμάδι, χοντροσπασμένο, και τυρί.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών