15'
προετοιμασία
1' μαγείρεμα
Σύνολο: 16'
Υλικά
Μερίδες: 2-3Διαδικασία
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ξίδι με τη ζάχαρη και ρίχνουμε μέσα το αγγούρι, τη γλυκιά τσίλι σος και τον κόλιανδρο (ή το μαϊντανό).
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα φετάκια σκόρδου για 1/2 - 1 λεπτό, μέχρι να χρυσίσουν, αλλά να μην καούν και πικρίσουν.
- Αδειάζουμε στη σαλάτα, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα φυστίκια.
- Συνοδεύουμε με παξιμάδι, χοντροσπασμένο, και τυρί.