ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΛαδολέμονο με αγγούρι
15' προετοιμασία
1' μαγείρεμα
Σύνολο: 16'

Υλικά

Μερίδες: 2-3

Διαδικασία

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ξίδι με τη ζάχαρη και ρίχνουμε μέσα το αγγούρι, τη γλυκιά τσίλι σος και τον κόλιανδρο (ή το μαϊντανό).
  2. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα φετάκια σκόρδου για 1/2 - 1 λεπτό, μέχρι να χρυσίσουν, αλλά να μην καούν και πικρίσουν.
  3. Αδειάζουμε στη σαλάτα, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα φυστίκια.
  4. Συνοδεύουμε με παξιμάδι, χοντροσπασμένο, και τυρί.

Άρθρα και Συνταγές με Αγγούρι

Άρθρα και Συνταγές με Κόλιανδρος

Άρθρα και Συνταγές με Φυστίκια

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών