40' προετοιμασία
Σύνολο: 40'

Υλικά

Μερίδες: 8

Για το ντρέσινγκ

Διαδικασία

  1. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που κοχλάζει ζεματίζουμε τα σπαράγγια για περίπου 1 - 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
  2. Τα στραγγίζουμε σε ένα σουρωτήρι και τα βρέχουμε με παγωμένο νερό, για να διατηρήσουν το χρώμα τους.

Ντρέσινγκ

  1. Πολτοποιούμε στο μπλέντερ ή στο μούλτι όλα τα υλικά, μέχρι να σχηματιστεί ένα λείο και ρευστό μείγμα, και αφήνουμε στην άκρη.

Σαλάτα

  1. Σε βαθύ μπολ ρίχνουμε τις πρασινάδες, τα κρεμμυδάκια, τα σπαράγγια, το μάραθο, τις φράουλες και αλατοπίπερο. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 96.

Άρθρα και Συνταγές με Σπαράγγια

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές με Φράουλα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών