10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: 8Διαδικασία
- Για τη σαλάτα με ρόκα, πορτοκάλι και καρύδια, σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το χυμό πορτοκαλιού, το ξύσμα και το αλατοπίπερο.
- Πλένουμε πολύ καλά τη ρόκα και την αφήνουμε να στραγγίξει.
- Τη βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και την περιχύνουμε με τη σάλτσα.
- Ανακατεύουμε και μεταφέρουμε σε σαλατιέρα ή σε πιατέλα.
- Σκορπίζουμε από πάνω τα καρύδια και τις φετούλες πορτοκαλιού και σερβίρουμε.