10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: 8

Διαδικασία

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το χυμό πορτοκαλιού, το ξύσμα και το αλατοπίπερο.
  2. Πλένουμε πολύ καλά τη ρόκα και την αφήνουμε να στραγγίξει.
  3. Τη βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και την περιχύνουμε με τη σάλτσα. 
  4. Ανακατεύουμε και μεταφέρουμε σε σαλατιέρα ή σε πιατέλα. 
  5. Σκορπίζουμε από πάνω τα καρύδια και τις φετούλες πορτοκαλιού και σερβίρουμε.

Άρθρα και Συνταγές με Καρύδια

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Πορτοκάλι

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών