10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 8

Διαδικασία

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το χυμό πορτοκαλιού, το ξύσμα και το αλατοπίπερο.
  2. Πλένουμε πολύ καλά τη ρόκα και την αφήνουμε να στραγγίξει.
  3. Τη βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και την περιχύνουμε με τη σάλτσα. 
  4. Ανακατεύουμε και μεταφέρουμε σε σαλατιέρα ή σε πιατέλα. 
  5. Σκορπίζουμε από πάνω τα καρύδια και τις φετούλες πορτοκαλιού και σερβίρουμε.

Συνταγές με Καρύδια

Συνταγές με Λαχανικά

Συνταγές με Πορτοκάλι

Συνταγές για Σαλάτα

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών