15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 2-3

Διαδικασία

  1. Πλένουμε και στεγνώνουμε την ρόκα, αφαιρούμε τα χοντρά κοτσάνια και την κόβουμε με το χέρι σε μια λεκάνη.
  2. Κόβουμε το πεπόνι σε μεσαίου μεγέθους κύβους και το προσθέτουμε στη ρόκα.
  3. Χτυπάμε στο μούλτι το λάδι, το ξίδι και το μέλι και περιχύνουμε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ αυτό.
  4. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε.
  5. Συνοδεύουμε με παξιμάδια ή κριτσίνια από το φούρνο μας.

Μυστικά

Ψωμοτύρι ή ένα απλό πιλάφι μπορούν να κάνουν τη σαλάτα ένα πιο χορταστικό γεύμα.

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Πεπόνι

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών