15' προετοιμασία
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2-3

Διαδικασία

  1. Πλένουμε και στεγνώνουμε την ρόκα, αφαιρούμε τα χοντρά κοτσάνια και την κόβουμε με το χέρι σε μια λεκάνη.
  2. Κόβουμε το πεπόνι σε μεσαίου μεγέθους κύβους και το προσθέτουμε στη ρόκα.
  3. Χτυπάμε στο μούλτι το λάδι, το ξίδι και το μέλι και περιχύνουμε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ αυτό.
  4. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε.
  5. Συνοδεύουμε με παξιμάδια ή κριτσίνια από το φούρνο μας.

Μυστικά

Ψωμοτύρι ή ένα απλό πιλάφι μπορούν να κάνουν τη σαλάτα ένα πιο χορταστικό γεύμα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών