
15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 2-3Διαδικασία
- Πλένουμε και στεγνώνουμε την ρόκα, αφαιρούμε τα χοντρά κοτσάνια και την κόβουμε με το χέρι σε μια λεκάνη.
- Κόβουμε το πεπόνι σε μεσαίου μεγέθους κύβους και το προσθέτουμε στη ρόκα.
- Χτυπάμε στο μούλτι το λάδι, το ξίδι και το μέλι και περιχύνουμε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ αυτό.
- Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε.
- Συνοδεύουμε με παξιμάδια ή κριτσίνια από το φούρνο μας.
Μυστικά
Ψωμοτύρι ή ένα απλό πιλάφι μπορούν να κάνουν τη σαλάτα ένα πιο χορταστικό γεύμα.