ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΡόκα με αχλάδι, πορτοκάλι και σκορδάτα κρουτόν
40' προετοιμασία
6' μαγείρεμα
Σύνολο: 46'

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Για το ντρέσινγκ

Διαδικασία

  1. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο για μισό λεπτό, ίσα να αρωματίσει το λάδι, και το αφαιρούμε.
  2. Ρίχνουμε το ψωμί και σοτάρουμε για περίπου 6 λεπτά, μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές και να γίνει τραγανό.
  3. Βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας να στραγγίξει από το περιττό λάδι.
  4. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ.
  5. Βάζουμε τα υλικά της σαλάτας σε μεγάλη σαλατιέρα, περιχύνουμε με το ντρέσινγκ, σκορπίζουμε τα κρουτόν, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Άρθρα και Συνταγές με Αχλάδι

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Πορτοκάλι

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών