40'
προετοιμασία
6' μαγείρεμα
Σύνολο: 46'
Υλικά
Μερίδες: 4-6Για το ντρέσινγκ
Διαδικασία
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο για μισό λεπτό, ίσα να αρωματίσει το λάδι, και το αφαιρούμε.
- Ρίχνουμε το ψωμί και σοτάρουμε για περίπου 6 λεπτά, μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές και να γίνει τραγανό.
- Βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας να στραγγίξει από το περιττό λάδι.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ.
- Βάζουμε τα υλικά της σαλάτας σε μεγάλη σαλατιέρα, περιχύνουμε με το ντρέσινγκ, σκορπίζουμε τα κρουτόν, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.