30' προετοιμασία
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 4

Βινεγκρέτ

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τη σαλάτα με αχλάδι, ντομάτα και κολοκυθάκια ξεκινάμε ανακατεύοντας σε ένα βαθύ μπολ καρύδια, την ντομάτα, τις ελιές και αλατοπίπερο.
  2. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά για τη βινεγκρέτ. Περιχύνουμε τη σαλάτα και τη μοιράζουμε στα πιάτα.
  3. Σε ένα βαθύ πιάτο ανακατεύουμε την πάπρικα, τον μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  4. Ρολάρουμε τα μπαλάκια τυριού στο πιάτο με το μείγμα, τα μοιράζουμε στα πιάτα με τη σαλάτα και σερβίρουμε αμέσως.

Μια ημίξηρη αφρώδη Ντεμπίνα, ένα ημίξηρο Gewurztraminer.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 136.

Άρθρα και Συνταγές με Αχλάδι

Άρθρα και Συνταγές με Κολοκυθάκια

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών