Δυναμωτική, χορταστική, τέλεια η σαλάτα που φτιάχνει η Ντίνα Νικολάου.

15' προετοιμασία
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Για τη σαλάτα

Για το ντρέσινγκ

Διαδικασία

  1. Ντρέσινγκ: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά με το σύρμα.
  2. Σαλάτα: Κόβουμε τη σάρκα του αβοκάντο σε λεπτές φέτες. Τις ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν. Στρώνουμε σε μια μεγάλη πιατέλα τα φύλλα σπανακιού, τις φέτες του αβοκάντο, τις ροδέλες κρεμμυδιού και τα ντοματίνια, περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και σερβίρουμε.
  3. Η σαλάτα είναι τέλειο συνοδευτικό για ψητά κρεατικά αλλά και θαλασσινά (π.χ. καλαμάρια, γαρίδες).

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών