![Πηχτή με ζαφορά από την Ανάφη](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/pichti-me-zafora-gastronomos-420x560.jpg?v=1721159128)
15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 6Για τη βινεγκρέτ
Διαδικασία
Βινεγκρέτ
- Για να ετοιμάσουμε τη σαλάτα με σταφύλι Μοσχάτο και φέτα, πρώτα χτυπάµε όλα τα υλικά για τη βινεγκρέτ στο µούλτι και την αφήνουµε κατά µέρος.
Σαλάτα
- Σκορπίζουµε πάνω τους τις ρώγες του σταφυλιού και τα κυβάκια φέτας.
- Περιχύνουµε µε τη βινεγκρέτ και σερβίρουµε τη σαλάτα με σταφύλι Μοσχάτο και φέτα πιατέλα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 41.