![Πηχτή με ζαφορά από την Ανάφη](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/pichti-me-zafora-gastronomos-420x560.jpg?v=1721159128)
15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 4Για τη σάλτσα
Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε τις πρασινάδες με σταφύλια, φέτα και σάλτσα με μέλι, λεμόνι και μουστάρδα, πρώτα ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ όλα τα υλικά για τη σάλτσα.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τη φέτα με το κρεμμύδι και το ξύσμα λεμονιού.
- Βάζουμε τις πρασινάδες σε μια πιατέλα και αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς.
- Προσθέτουμε την κάππαρη, τα σταφύλια και το μείγμα με τη φέτα.
- Περιχύνουμε τις πρασινάδες με σταφύλια, φέτα και κάππαρη με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Ένα αρωματικό Sauvignon blanc.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 137.