15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για τη σάλτσα

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τις πρασινάδες με σταφύλια, φέτα και σάλτσα με μέλι, λεμόνι και μουστάρδα, πρώτα ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ όλα τα υλικά για τη σάλτσα.
  2. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τη φέτα με το κρεμμύδι και το ξύσμα λεμονιού.
  3. Βάζουμε τις πρασινάδες σε μια πιατέλα και αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς.
  4. Προσθέτουμε την κάππαρη, τα σταφύλια και το μείγμα με τη φέτα.
  5. Περιχύνουμε τις πρασινάδες με σταφύλια, φέτα και κάππαρη με τη σάλτσα και σερβίρουμε.

Ένα αρωματικό Sauvignon blanc.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 137.

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Μαρούλι

Άρθρα και Συνταγές με Μέλι

Άρθρα και Συνταγές με Σταφύλι

Άρθρα και Συνταγές με Φέτα

Άρθρα και Συνταγές με Φρούτα

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών