![Τηγανιά κοτόπουλο με μανιτάρια, σταφύλι και κάππαρη](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/06/tigania-koto-poylo-me-manita-ria-stafyli-kai-ka-ppari-gastronomos-420x560.jpg?v=1718112961)
10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε τη σαλάτα με τα σύκα, τα σταφύλια, το ξινοτύρι και τη λούζα, πρώτα σε ένα βαθύ μπολ ή σε μια πιατέλα ανακατεύουμε το σταφύλι με τα σύκα.
- Σκορπίζουμε το ξινοτύρι και τη λούζα και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
- Περιχύνουμε με το μέλι και σερβίρουμε.
- Συνοδεύουμε με φέτες χωριάτικου ψωμιού.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 136.