ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣαλάτα με κολοκυθάκια, κατσικίσιο τυρί και ντρέσινγκ μουστάρδαςΣαλάτα με κολοκυθάκια, κατσικίσιο τυρί και ντρέσινγκ μουστάρδας
20' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το λαδολέμονο μανταρινιού

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε την πράσινη σαλάτα με φυστίκια και λαδολέμονο μανταρινιού, σε μια κατσαρόλα βράζουμε τον χυμό μανταρινιού μαζί με τις φλούδες σε δυνατή φωτιά για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να μείνει η μισή ποσότητα.
  2. Σουρώνουμε και χτυπάμε στο μπλέντερ ή στον πολυκόφτη.
  3. Αφήνουμε να κρυώσει, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά για το λαδολέμονο και ανακατεύουμε.
  4. Σε μια σαλατιέρα ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα, εκτός από τα φυστίκια.
  5. Περιχύνουμε τις πρασινάδες με τη σάλτσα, γαρνίρουμε με τα φυστίκια και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 166.

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Μανταρίνι

Άρθρα και Συνταγές με Φυστίκια

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών