Ταιριάζει τέλεια με βραστά αυγά, σε πατατοσαλάτες, με σπαράγγια βραστά ή σοτέ, σε κρύα ζυμαρικά ή ρύζι.
![Μαραθοκεφτέδες light, στον φούρνο, με σπανάκι και κατσικίσια φέτα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/05/V_marathokeftedes-420x560.jpg?v=1716541592)
Ταιριάζει τέλεια με βραστά αυγά, σε πατατοσαλάτες, με σπαράγγια βραστά ή σοτέ, σε κρύα ζυμαρικά ή ρύζι.
Μπορούμε να διατηρήσουμε το λαδολέμονο στο ψυγείο, σε βαζάκι, για μία μέρα και να προσθέσουμε το μάραθο πριν το χρησιμοποιήσουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 36.