ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣάντουιτς με απίθανο μείγμα από πιπεριές Φλωρίνης, φέτα και ελιέςΣάντουιτς με απίθανο μείγμα από πιπεριές Φλωρίνης, φέτα και ελιές
15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Τεμάχια: 1

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το σάντουιτς με φρέσκα μανιτάρια, γραβιέρα και μουστάρδα, ξεκινάμε ανακατεύοντας τη μουστάρδα με το λάδι, το λεμόνι, το κρεμμυδάκι, τη ρίγανη και αλατοπίπερο.
  2. Με το μισό μείγμα αλείφουμε τη 1 φέτα ψωμί και το υπόλοιπο το ανακατεύουμε με τα μανιτάρια.
  3. Βάζουμε στην αλειμμένη φέτα τα φύλλα του σαλατικού, από πάνω το τυρί, τα μανιτάρια και κλείνουμε με τη δεύτερη φέτα ψωμιού.
  4. Φροντίζουμε να ακολουθήσουμε αυτήν τη σειρά, ώστε η υγρασία των μανιταριών να νοτίσει το ψωμί.

Άρθρα και Συνταγές με Μανιτάρια

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών