
15'
προετοιμασία
1 ώρα και 30'
αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα και 45'
Υλικά
Βάρος: Για περίπου 350γρ.Διαδικασία
- Για να κάνουμε τα σοκολατάκια με χαλβά λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα.
- Την αποσύρουμε και την αφήνουμε να κρυώσει για περίπου 30 λεπτά.
- Θρυμματίζουμε μέσα στη σοκολάτα το χαλβά και ανακατεύουμε ελαφρώς.
- Ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα σε θήκες για σοκολατάκια ή σε καραμελόχαρτα ή πάνω σε μια λαδόκολλα.
- Αφήνουμε τα σοκολατάκια με χαλβά να σταθεροποιηθούν για περίπου 1 ώρα.
Μυστικά
Προαιρετικά πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 18.