15' προετοιμασία
1 ώρα και 30' αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα και 45'

Υλικά

Βάρος: Για περίπου 350γρ.

Διαδικασία

  1. Για να κάνουμε τα σοκολατάκια με χαλβά λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα.
  2. Την αποσύρουμε και την αφήνουμε να κρυώσει για περίπου 30 λεπτά.
  3. Θρυμματίζουμε μέσα στη σοκολάτα το χαλβά και ανακατεύουμε ελαφρώς.
  4. Ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα σε θήκες για σοκολατάκια ή σε καραμελόχαρτα ή πάνω σε μια λαδόκολλα.
  5. Αφήνουμε τα σοκολατάκια με χαλβά να σταθεροποιηθούν για περίπου 1 ώρα.

Μυστικά

Προαιρετικά πασπαλίζουμε με σουσάμι.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 18.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών