30' προετοιμασία
Σύνολο: 30 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

  1. Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα με το σπορέλαιο, ανακατεύοντας μέχρι να έχουμε μια λεία και γυαλιστερή σος. Αποσύρουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει, αλλά όχι να πήξει.
  2. Στο μεταξύ, ξεφλουδίζουμε τα μανταρίνια και τα χωρίζουμε σε φετούλες. Αφαιρούμε τυχόν άσπρες ίνες. Ρίχνουμε τις φετούλες μέσα στη λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε απαλά με ένα πιρούνι ώστε να καλυφθούν καλά. Τις βγάζουμε με προσοχή να μην τις τρυπήσουμε και τις αφήνουμε πάνω σε λαδόκολλα να στεγνώσουν, για τουλάχιστον 1 ώρα. Καταναλώνουμε άμεσα τα μανταρινοσοκολατάκια, μέσα σε 2 μέρες το πολύ.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών