20' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 50'

Υλικά

Μερίδες: 8 μικρά μπολ

Διαδικασία

  1. Για τη σούπα με σελινόριζα, μήλο και μετσοβόνε, σε μια βαθιά κατσαρόλα σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά στο λάδι το κρεμμύδι, μέχρι να μαραθεί, για 6 - 7 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε τη σελινόριζα, το μήλο, το θυμάρι, τη δάφνη, το μοσχοκάρυδο, τη μουστάρδα και αλατοπίπερο.
  3. Σοτάρουμε για 2 - 3 λεπτά και προσθέτουμε το ζωμό.
  4. Μόλις το υγρό κοχλάσει, χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά, μισοσκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για περίπου 20 - 25 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν όλα τα υλικά.
  5. Πολτοποιούμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας με το ραβδομπλέντερ ή στο μπλέντερ ή στο μούλτι.
  6. Ελέγχουμε το αλατοπίπερο.
  7. Σερβίρουμε με λίγο τριμμένο μετσοβόνε σε κάθε μερίδα.

Άρθρα και Συνταγές με Μήλο

Άρθρα και Συνταγές με Χόρτα / Μυρωδικά

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT