Από τον Αλέξανδρο Γκικόπουλο, bartender του Bookali.

Υλικά

Διαδικασία

  1. Βάζουμε τα πέντε πρώτα υλικά για το κοκτέιλ σε ένα σέικερ μαζί με πάγο και ανακινούμε καλά για περίπου 30 δευτερόλεπτα, μέχρι να αναμειχθούν καλά όλα τα υλικά. Σε ένα ρηχό πιάτο ανακατεύουμε το ινδοκάρυδο με το αλάτι, να γίνουν ένα. Παίρνουμε ένα ποτήρι coupette (ανοιχτό ποτήρι με πόδι), βρέχουμε ελαφρώς γύρω-γύρω το στόμιο και το αναποδογυρίζουμε στο πιάτο ώστε να κολλήσει το μείγμα αλατιού και καρύδας πάνω στο στόμιο. Σουρώνουμε το κοκτέιλ στο ποτήρι και σερβίρουμε.
  2. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών