αφρώδες κρασί με μαρμελάδα ροδάκινο και λίγο χυμό λεμονιού για ισορροπία.
Ένα πανεύκολο, γιορτινό κοκτέιλ που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους μας. Για το Bellini Marmelady συνδυάζουμε σαμπάνια ή άλλο![Easy Breezy Sangria](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/06/easy-breezy-sangria-gastronomos-420x560.jpg?v=1718606211)
αφρώδες κρασί με μαρμελάδα ροδάκινο και λίγο χυμό λεμονιού για ισορροπία.
Ένα πανεύκολο, γιορτινό κοκτέιλ που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους μας. Για το Bellini Marmelady συνδυάζουμε σαμπάνια ή άλλοΧρησιμοποιούμε μαρμελάδα παχύρρευστη κι όχι ζελεδοποιημένη γιατί δεν θα διαλυθεί εύκολα στο κρασί.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 14.