ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΛεμοντσέλοΛεμοντσέλο
5' προετοιμασία
Σύνολο: 5'

Υλικά

Τεμάχια: για 2 ποτά

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε κοκτέιλ Bellini Marmelady, αρχικά, μοιράζουμε τη μαρμελάδα και τον χυμό λεμονιού σε δύο ψηλόλιγνα ποτήρια σαμπάνιας.
  2. Μοιράζουμε και το αφρώδες κρασί, ανακατεύοντας με ένα κουτάλι για να διαλυθεί η μαρμελάδα.
  3. Γαρνίρουμε, αν θέλουμε, το κοκτέιλ Bellini Marmelady, με ροδοπέταλα.

Μυστικά

Χρησιμοποιούμε μαρμελάδα παχύρρευστη κι όχι ζελεδοποιημένη γιατί δεν θα διαλυθεί εύκολα στο κρασί.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 14.

Άρθρα και Συνταγές με Κρασί

Άρθρα και Συνταγές με Λεμόνι

Άρθρα και Συνταγές για Κοκτέιλ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών