ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤαλιατέλες με σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης, αβοκάντο και κρασοτύρι
10' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ροδίζουμε ελαφρώς στο λάδι, για 3-4 λεπτά το κρεμμύδι με το σκόρδο.
  2. Σβήνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά, μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
  3. Προσθέτουμε την ντομάτα, τις ελιές, τις λιαστές ντομάτες, αλατοπίπερο και 120 ml νερό.
  4. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 7-8 λεπτά ή μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
  5. Παράλληλα, σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά για 2 λεπτά λιγότερο από όσο αναγράφεται στη συσκευασία, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
  6. Προσθέτουμε τον τόνο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με παρμεζάνα και κάππαρη.

Πίνουμε ένα ροζέ Ξινόμαυρο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT