15'
προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 45'
Υλικά
Διαδικασία
- Διαλύουμε τον ταραμά στο ανθρακούχο νερό.
- Τον ρίχνουμε σε ένα βαθύ σκεύος και προσθέτουμε το ψωμί μουλιασμένο και καλά στραγγισμένο.
- Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το αλεύρι.
- Στο τέλος προσθέτουμε όσο αλεύρι χρειαστεί μέχρι να αποκτήσουμε ένα μίγμα που να είναι εύπλαστο.
- Λαδώνουμε τα χέρια μας και πλάθουμε κεφτέδες.
- Τους τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 -30 λεπτά.
- Σερβίρουμε με χυμό λεμονιού.