15' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 45'

Υλικά

Διαδικασία

  1. Διαλύουμε τον ταραμά στο ανθρακούχο νερό.
  2. Τον ρίχνουμε σε ένα βαθύ σκεύος και προσθέτουμε το ψωμί μουλιασμένο και καλά στραγγισμένο.
  3. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το αλεύρι.
  4. Στο τέλος προσθέτουμε όσο αλεύρι χρειαστεί μέχρι να αποκτήσουμε ένα μίγμα που να είναι εύπλαστο.
  5. Λαδώνουμε τα χέρια μας και πλάθουμε κεφτέδες.
  6. Τους τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί.
  7. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 -30 λεπτά.
  8. Σερβίρουμε με χυμό λεμονιού.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Πατάτες

Άρθρα και Συνταγές με Ταραμάς

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών