«Το καρπούζι είναι συνδεδεμένο με τα καλοκαίρια στην Ελλάδα, γι’ αυτό και σκέφτηκα να προσθέσω άλλο ένα ελληνικό στοιχείο, το λικέρ μαστίχας, που του πάει πολύ» μας λέει ο Αρμάντο Ηλία, head bartender στο Teras στον Νέο Κόσμο που μας έδωσε τη συνταγή. «Ο δυόσμος επίσης ταιριάζει εξαιρετικά με το συγκεκριμένο φρούτο (θα δείτε τον ίδιο συνδυασμό και σε πολλές σαλάτες της εποχής), ενώ ο φρέσκος χυμός λάιμ δίνει την απαραίτητη οξύτητα», συνεχίζει, εξηγώντας την ιδέα του για το Tears in the club που φτιάχνεται σε χρόνο μηδέν στο μπλέντερ.
