10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 1 σάντουιτς

Διαδικασία

  1. Μαρινάρουμε τις γαρίδες με το ελαιόλαδο, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, αλάτι και πιπέρι.
  2. Ανακατεύουμε το καρότο με το μυρώνι και την ταραμοσαλάτα.
  3. Αλείφουμε μια φέτα λαγάνα με το μείγμα και ακουμπάμε μια άλλη από πάνω.
  4. Τοποθετούμε τις μαριναρισμένες γαρίδες και από πάνω τα τρυφερά φύλλα σαλάτας και κλείνουμε το σάντουιτς με μια ακόμα φέτα λαγάνα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών