ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤσάτνεϊ μάνγκοΤσάτνεϊ μάνγκο
15' προετοιμασία
40' μαγείρεμα
Σύνολο: 55'

Υλικά

Βάρος: 800 γρ.

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το τσάτνεϊ μανταρίνι με τζίντζερ και θυμάρι, κόβουμε τα μανταρίνια σε κομμάτια, μαζί με τη φλούδα, αφαιρούμε τυχόν κουκούτσια και τα βάζουμε στον πολυκόφτη σε δόσεις.
  2. Ανοιγοκλείνουμε τον διακόπτη μερικές φορές, ώστε να ψιλοκόψουμε τα μανταρίνια. Δεν θέλουμε να γίνουν πολτός.
  3. Αδειάζουμε τα μανταρίνια σε μια κατσαρόλα, μαζί με όλα τα άλλα υλικά, και σιγοβράζουμε για περίπου 40 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά και να δέσει το όλον.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 166.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών