Ένα φρουτώδες, κρασάτο κοκτέιλ που θα αρέσει σε όλους.

Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Γεμίζουμε ένα κολωνάτο ποτήρι του κρασιού κατά τα 2/4 με λευκό κρασί. Προσθέτουμε έτοιμο χυμό μήλου (άλλο 1/4 του ποτηριού) και απογεμίζουμε με σόδα ή ανθρακούχο νερό (1/4 του ποτηριού). Προσθέτουμε τέλος λίγο πάγο.
  2. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών