![Γαρίδες σαγανάκι με σπανάκι](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/02/garides_saganaki-me-spanaki-gastronomos-420x560.jpg?v=1707989602)
7'
προετοιμασία
Σύνολο: 7'
Υλικά
Μερίδες: 1 ποτήριΔιαδικασία
- Για να φτιάξουμε το Wine sour, ξεκινάμε βάζοντας το γκρέιπφρουτ στο σέικερ και το πιέζουμε λίγο με ένα μικρό γουδοχέρι ή με ένα κουτάλι ώστε να βγάλει τους χυμούς του.
- Προσθέτουμε μπόλικα παγάκια και τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε καλά.
- Σουρώνουμε σε ψηλόλιγνο ποτήρι της σαμπάνιας. Αν θέλουμε, μπορούμε να γαρνίρουμε με ένα κομματάκι από φλούδα λεμονιού (το βγάζουμε «ξυρίζοντας» τη φλούδα με το εργαλείο που ξεφλουδίζουμε τις πατάτες ή με το ειδικό εργαλείο για ξύσμα, που θα βρούμε σε καταστήματα με εξοπλισμό κουζίνας.
- Φροντίζουμε το λεμόνι που θα χρησιμοποιήσουμε να είναι ακέρωτο, δηλαδή να μην είναι εμβαπτισμένο σε παραφίνη).